Вийшла нова версія програми 0.15.15.1

Вiталій (адміністратор)

Вийшла нова версія програми "Соната"


У версії 0.15.15.1

Додано:

  • Звіти до ДФС - нова форма повідомлення J/F1490802.

Виправлено:

  • Access Violation - помилки "Access Violation..." у деяких випадках при роботі з програмою.
  • Прийняття накладних - у деяких випадках накладні, отримані з ЄДРПН, вважалися квитанціями.
  • Створення профілю - при створенні першого профілю Соната "зависала" та викликала системну помилку.
  • Дати документів - на деяких операційних системах некоректно відображалися різні дати у параметрах документів (створення, редагування тощо).
  • Підписання акцизних накладних - при підписанні акцизної накладної та її розрахунку застосовувалися всі три підписи (за наявності у профілі) замість двох.
  • Номер РК у періоді - при створенні декількох розрахунків коригування до однієї ПН за допомогою відповідного пункту контекстного меню вони всі отримували один номер документу в періоді.
  • Стан звіту ЄСВ - при збереженні ЄСВ, що не містив помилок, а тільки попередження, стан звіту все-одно ставав "чернеткою".

Змінено:

  • Список поштових акаунтів - перероблено інтерфейс списку поштових акаунтів, який доступний при редагуванні або створенні профілю. Список організований зручніше та став працювати швидше, також додано можливість групового видалення поштових акаунтів (через контекстне меню).

Перейти до сторінки завантаження

Посилання для завантаження зі стороннього ресурсу

rus310775#8849

В неліцензійній версії діє можливість підписувати та передавати звіти

  1. не работают фильтры. Теперь отображает все налоговые (и входящие, и исходящие) за всю историю работы с программой, независимо от того, какой фильтр ставишь. В разделе отчетов - все с точностью наоборот.
  2. имортированные налоговые с дробными значениями в номенклатуре в таблице отображаются с нулями в сумме и сумме НДС.
Вiталій (адміністратор)

rus310775, і що ви хочете цим сказати? Ми знаємо, що існує така можливість.
alexey, це через нестандартний роздільник цілої та дробової частин у параметрах вашої операційної системи. У наступній версії виправимо.

Уже кілька версій програми тягнеться баг. Відтворити його можна так: 1. Створюємо копію ПН за попередній місяць (напр. Січень) 2. Змінюємо в ній дату (напр. 29022016) і зберігаємо зміну. 3. Змінюємо період у властивостях (напр. Лютий) Результат: Дата в накладній міняється на СЬОГОДНІШНЮ. Виправте будь-ласка. P.S. І навздогін. Якщо спробувати виправити дату назад, то програма не розпізнає, що в накладну було внесено зміни (не малює зірочку * на вкладці) і як наслідок немає можливості зберегти. Допомагає тільки якщо натиснути кнопку "Розрахунок". Тоді зірочка з'являється і зберігання відбувається.

С версии 0.15.14 наблюдал неоднократное пропадание пути к криптобиблиотеке. Можно ли сделать какой-то простой способ этот путь восстановить, а то по телефону не каждому объяснишь (Иногда, даже какая винда стоит у них люди сказать не могут, а путь достаточно сложный и содержит скрытые папки). В настройках криптобиблиотеки,например, сделать кнопку типа "Настройки по умолчанию".

Вiталій (адміністратор)

Уже кілька версій програми тягнеться баг. Відтворити його можна так:

Ця поблема виникла при вирішенні іншої помилки, пов'язаної з прихованими полями ПН. Наразі компромісного виходу немає, сподіваюся, що нова форма накладної, яку планує випустити ДФС, позбавить нас від цих неприємностей.

програма не розпізнає, що в накладну було внесено зміни (не малює зірочку * на вкладці) і як наслідок немає можливості зберегти.

Збереження документу відбувається і без зірочки. Принаймні, повинно.

С версии 0.15.14 наблюдал неоднократное пропадание пути к криптобиблиотеке.

Це було тільки два рази і було пов'язане зі зміною версії криптобібліотеки. На жаль, це не наш продукт і виправити цей момент наразі немає можливості. Але я певен, що у майбутньому зміна криптобібліотеки буде відбуватися не так часто.

Можно ли сделать какой-то простой способ этот путь восстановить

Вже давно є.
"Меню - Криптобібліотека - Відновити стандартні налаштування".

Валерій, Павло (партнер розробника)

Збереження документу відбувається і без зірочки. Принаймні, повинно.

У тому то проблема, що повинно. Якщо немає зірочки то не видається запрошення зберегти зміни при закритті, а просто закривається без змін. Може є десь окрема кнопка "Зберегти" ?

Вiталій (адміністратор)

Я не про закриття кажу, а про збереження. Є зірочка чи немає - натисніть кнопку "Зберегти" і все буде добре.

alexey: имортированные налоговые с дробными значениями в номенклатуре в таблице отображаются с нулями в сумме и сумме НДС. Заходите в "Пуск"-"Панель управління"-Мова і регіональні налаштування- Додаткові параметри. Там де розділювач цілої і дробової частини вибираєте "КОМУ"

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua