Увага користувачам ключів АЦСК "Україна"!

Вiталій (адміністратор)

Повідомляємо Вам, що у програмі "Соната" тимчасово припинена підтримка електронних цифрових ключів від АЦСК "Україна", виданих з 01.02.2016, у зв'язку зі зміною даним центром сертифікації форматів особистих ключів.
Про відновлення роботи ключів АЦСК "Україна" буде повідомлено окремо пізніше.

booker_2014

Добрий вечір! чи відомо ,коли САМЕ можна буде користуватися ключами АЦСК "Україна" у Сонаті? чи встигнемо подати ще звіт по ЄСВ?

Вiталій (адміністратор)

Ні, поки не відомо.

oliyolgao

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи можна буде, в такому разі, створювати повідомлення про реєстрацію ЕЦП (J13011) із накладанням додаткових підписів ключами від АЦСК "Україна"?

Вiталій (адміністратор)

Якщо це ключі, видані після 01.02.2016, то не можна.

sharanich

Підскажіть, в чому помилка? Через програму "Соната" пробую відправити под.декларацію з под.на прибуток, підписую ключами АЦСК ІДД ДФСУ, які отримані до 01.02.2016р., статус документу "Підписаний", але при відправці виникає попередження:"The signature of the certificate cannot be verified".

sharanich Дело не в ключах, вчера сам пол дня потратил на эту проблему. Дело в настройки почты, у меня например ящик на ukr.net, так там перестали принимать через протокол pop3. Это тоже не сразу дошло, сначала на яндекс переехал, там таже фигня, поменял pop3 на imap, заработало. На укр.нет уже не возвращался. Как то так.

sharanich але при відправці виникає попередження:"The signature of the certificate cannot be verified".

схожа ситуація на windows server 2003, поставив hotfix kb938397 - все працює.

Вiталій (адміністратор)

при відправці виникає попередження:"The signature of the certificate cannot be verified"

Вам треба встановити всі рекомендовані оновлення для вашої операційної системи.

Я подключила ключи ЦСК "Украина", выданные 05.02.16 г., к Сонате. Для этого пришлось прогнать их через Конвертер ключей, который можно скачать на сайте ЦСК Украина.

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua