Вийшла нова версія програми 0.14.1

Вiталій (адміністратор)

Вийшла нова версія програми "Соната"


У версії 0.14.1:

Додано:

  • Сертифікати - оновлено службові сертифікати CMP-серверу АЦСК ІДД ДФС.
  • Майстер створення профілю - у майстрі додано збереження параметрів; тепер при створенні наступного профілю у майстрі будуть залишатися дані з попередньої процедури створення, що може значно прискорити процес.

Виправлено:

  • Довідник банків - виправлено відкриття довідника банківських установ на поточній позиції.
  • Довідник кодів акцизу - помилка сценарію після вибору будь-якої позиції з довідника кодів операцій акцизу у відповідних додатках акцизної декларації.
  • Списки документів - помилка, за якої у деяких випадках у списках документів (накладних, звітів, запитів) не було видно нижні рядки.
  • Пошта у списку профілів - після створення нового профілю його пошта не відображалася у повному списку профілів.
  • Пошук сертифікатів - помилка "Socket Error" у деяких випадках під час автоматичного пошуку сертифікатів на серверах АЦСК.
  • Друк ЄСВ через PDF - помилка "Документ містить більше однієї сторінки" у деяких випадках під час друку звіту ЄСВ за допомогою PDF.
  • Налаштування криптобібліотеки - помилка "Access Violation" при спробі відкриття налаштувань криптобібліотеки.
  • Підписання - помилка "Access Violation" при підписанні документів, знятті підписів, перевірці ключів у профілі тощо.

Перейти до сторінки завантаження

Альтернативне посилання для завантаження оновлення

Посилання для завантаження зі стороннього ресурсу

Євген#6734
  1. У списку всіх профілів, якщо відмітити декілька підприємств (галочками) і натиснути кнопку видалити, видаляється тільки один виділений профіль (який виділений мишкою) і підсвічений іншим кольором, всі інші - відмічені галочками не видаляються. Для зручності краще видаляти всі, які відмічені галочками.
  2. Після встановлення оновлення і створенні першого профіля, поле з системою оподаткування було пусте і при натисненні кнопки далі виникає помилка, поки не вибрати систему оподаткування з випадаючого списку, раніше здається автоматично ставилася загальна система, а при бажанні можна було змінити її на спрощену.
  3. Дуже добре реалізовано майстер створення профілів, але вважаю не потрібно зберігати номер платника єдиного внеску з попереднього профілю у вікні налаштувань ПФУ, тому що номера різні у всіх платників.
Вiталій (адміністратор)
  1. Так і повинно бути. Деякі операції поширюються на всі відмічені галками профілі, а інші - тільки на один вибраний профіль. Давати користувачеві можливість одним махом видалити цілий ряд профілів - дещо необачно, на мій погляд.
  2. На цей момент звернемо увагу.
  3. Добре.
  1. В попередній версії програми я вказував на помилку відображення списку документів після натискання на "Згорнути всі". В версії 0.14.1 пункт контекстного меню "Згорнути всі" взагалі не працює (і в податкових і в звітах). Це не те, що я мав на увазі, коли просив виправити помилку.
  2. Коли будете виправляти цю функцію, чи не могли б ви зробити так, щоб програма пам'ятала які списки я згорнув і не розгортала їх при кожному оновленні (наприклад після отримання вхідних повідомлень)?
Вiталій (адміністратор)
  1. Біда, виправимо.
  2. На жаль, у даний час це не виглядає можливим.

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua